Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:6,99kn/0,93€ - mob:8,41kn/1,12€ min

Seksi gay

Mlad, seksi, usamljen, traži samouvjerenog partnera – seksi gay

Velika zabluda je da kad si mlad možeš sve i sve ti je na dohvat ruke. Čak ni kad si  seksi gay svijet ti ništa ne nudi na dlanu, za sve se moraš potruditi. Vršnjaci te ne zanimaju, neozbiljni su i neiskusni, tebe privlače iskustvo, zrelost i samouvjerenost. Na seksi gay oglasima ćeš sigurno naći što tražiš, a ako ne nađeš, postavi vlastiti oglas s detaljnim opisom što zapravo želiš i onda čekaj da ti se jave tvoji prvi kontakti. Možda je i nevažno tko će koga naći, važno je da se pronađete. Nije dovoljno da si seksi gay, učini nešto za sebe i pruži priliku nekome iskusnome da te pouči svemu što zna. Otkrivaj svjetove gay užitaka sa neki tko zna kako se to radi na najbolji i najuzbudljiviji način.

Zreo, iskusan i vješt, traži mladića koji želi učiti – seksi gay

Kad mladost prođe, kada se više ne osjećaš tako seksi, a i dalje žudiš za napetim mišićima, a sam si, e tad je vrijeme da shvatiš da ne moraš biti sam i da je vrijeme da nešto poduzmeš. I zreo muškarac može biti seksi gay i naći nekoga kome će prenijeti svoje iskustvo i pri tome uživati. Najgore je kada otpišeš sam sebe i kada povjeruješ da za tebe više ničega nema. Seksipil nema veze s godinama i u svakoj životnoj dobi možeš biti seksi gay. Pravo na ljubav, seks i užitak nije privilegija mladosti, svako životno doba ima svoje čari. Budi seksi gay u svakoj životnoj dobi, osjećaj se seksi i živi seksi. Zrelo iskustvo i mladenačka snaga mogu biti savršen spoj.

Dopisivanje, druženje i možda nešto više – seksi gay

Ako si nesiguran, bojažljiv i sramežljiv, kreni oprezno i polako. Iako dobro izgledaš, pravi si seksi gay ipak kreni od dopisivanja, hrabro dogovori prvo druženje, a sve ostalo prepusti vremenu. Mnogi tako počinju i nema ništa loše u tome, na kraju imaš sve vrijeme svijeta da stigneš do onoga kojeg ćeš jako željeti, toliko da se tada može sve dogoditi. Spreman i seksi gay osjeti taj trenutak i pretvori ga u fantaziju. I još nešto, svatko ima svoj ritam, netko treba više vremena, a netko odluči u trenu i to je u redu i treba poštivati. Većina seksi gay muškaraca je jedanput davno počinjala polako i oprezno. Ne moraš žuriti, koračaj u ritmu vlastitog srca, za dobre stvari treba vremena.

Seksi gay masaža, ostalo po dogovoru – seksi gay

U vrijeme seksualne suše i oskudice, većina gay muškaraca potraži barem gay masažu kao zamjenu i utjehu. Osjećaš se seksi gay, žudiš za dodirima, a već duže vrijeme nemaš nikoga, gay masaža je dobar izbor za otpuštanje nakupljene napetosti. Dobar gay maser će te ne samo opustiti, nego ti možda pružiti i puno više. Nakon takvog opuštanja ćeš i sam sebi biti  seksi gay, a tako sjajnog gay masera ćeš pokušati svakako zadržati i za ubuduće. Pogotovo ako je i maser seksi gay i privlači te, a možda te s vremenom nauči nekim trikovima svoje maserske vještine. Naravno, može se dogoditi da i svaka druga vrsta masaže proizvede na tebe isti učinak, ali gay masaža je ipak specifična.