Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

On traži njega

Kako upoznati muškarca kojeg ću voljeti kao svog? Gdje ga naći? Zašto oko mene nema nikoga tko bi bio dobar kandidat za tako nešto? Kad on traži njega, izbor se znatno reducira, a naći način kako pronaći partnera isto nije jednostavan. Gay osobe u našem društvu teže pronalaze ljubav jer se u javnosti još uvijek ne može otvoreno pristupati muškarac muškarcu. Malo je mjesta koja nose etiketu “gay okupljališta”, a tek u gradovima uopće je normalno biti gay. Kad on traži njega, stvari se ponekad stvarno čine nemoguće. Ipak, nije sve tako crno, a postoje i danas vrlo duge i stabilne gay veze koje trebaju biti uzor drugim dečkima.

On traži njega – gdje pronaći muškarca?

Kada on traži njega, najbolje rješenje i dalje je internetsko upoznavanje. Upoznati dečka preko interneta odlično je jer izbjegavaš rizik da uletiš homofobu ili nekome drugome kome bi to strašno smetalo. Na gay aplikacijama lako ćeš vidjeti dečke koji ti mogu postati potencijalni partneri, a onda je na tebi da biraš. Od manjih i slađih, do većih i muževnijih, svačega ima na takvim aplikacijama. Probaj Grindr ili Scruff. On traži njega, nađi ti njega odmah.

On traži njega – kada izvesti lika van?

Lika možeš izvesti van odmah, možeš i nakon par dana dopisivanja. Dečki koji nisu u istom gradu ponekad se dugo dopisuju prije nego se upoznaju za pravo. Kad on traži njega pravila vrijede ista za sva internetska upoznavanja: prije je bolje. Zašto je to tako? Zato jer se tokom internetskog dopisivanja i slično drugačiji dojam dobi od onoga uživo. To ne znači da je netko lošiji uživo, to obično znači da ti netko može slučajno nešto krivo reći što ti se ne sviđa, a ti ćeš ga lakše otpisati jer to je samo internetsko dopisivanje. Probaj se naći s nekime što ranije kako bi dobio puni dojam o osobi, a odluku o tome hoćeš li se nastaviti družiti s njime ili ne donesi nakon pravog upoznavanja. Internet je super, ali nije potpun i pravi dojam dobit ćeš tek kad nekoga upoznaš.

On traži njega – pazi na zdravlje

Bitna stavka kod on traži njega i gay upoznavanja je seksualno zdravlje. Mit o gayevima i seksu nije lažan, kad su dva muškarca u pitanju, znaš da će seks pasti puno ranije nego kad je jedna od tih strana ženska. Dva muškarca jedva čekaju leći skupa, stoga je rizik o seksualnih bolesti veći. Znaj svoj status, živi taj stav i neka ga i drugi tako žive. HiV je još uvijek bolest koja je među svima nama i na svima je da budu odgovorni. Kao što je COVID-19 danas glavna tema, u 80-ima je to bio HIV. Premda nimalo strašan danas kao onda, i dalje moramo svi biti odgovorni. On traži njega, ali on traži njega da bude zdrav i odgovoran.