Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

LGBT Zagreb

LGBT zajednica u Hrvatskoj postoji kao i svugdje drugdje. LGBT manifestacije, eventi i slično postoje samo u većim gradovima, a naravno da među njima prednjači Zagreb. LGBT Zagreb nudi više od ostalih jer su u Zagrebu počeci organiziranja LGBT zajednice najstariji. O tome govori i činjenica da je prvi Pride na ovim prostorima (cijeli Balkan) bio baš u Zagrebu. Od Pridea 2002. godine svašta se promijenilo, a Zagreb danas glasi kao tolerantan grad, grad koji nema problema s različitostima. Premda bi situacija uvijek mogla biti bolja, Zagreb je na dobrom putu. Što znači LGBT Zagreb i kako se pojedinac može snaći u Zagrebu ako pripada seksualnim manjinama donosimo u članku.

LGBT Zagreb – centar svih događanja

Kako je Zagreb centar svih kulturnih i političkih događanja u Hrvatskoj, tako i LGBT Zagreb pokriva najviše manifestacija za LGBT zajednicu. U Zagrebu se odvijaju najveće pripreme za Pride, Zagreb je dom više kafića i barova koji nose gay prefiks, a i u Zagrebu se najviše broje kulturni eventi za gay populaciju. Što god da volite, LGBT Zagreb će naći za Vas. Najbolja početna točka, kao i svuda su barovi preko kojih ćete moći doći do više informacija o LGBT događanjima u gradu.

LGBT Zagreb – barovi i klubovi

Na Preradovićevom trgu već je dugo KIC na glasu kao gay bar. Premda okolno stanovništvo toga nije ni svjesno, LGBT Zagreb i njena populacija dobro znaju da je KIC prvi gay bar u Zagrebu. Popij piće uz predivnu ponudu knjiga i manifestacija, a uz ugodno osoblje svatko bi se trebao osjećati dobrodošao. Osim KIC-a, HotPot trenutno glasi kao najbolje mjesto za izlazak u gradu koji okuplja LGBT Zagreb. Opusti se uz ples i dobru cugu u centru Zagreba i doživi Zagreb kao gay friendly grad. Barovi i klubovi temeljna su točka svakog izlaska pa ne propusti vidjeti što nudi LGBT Zagreb kada se nađeš u glavnom gradu.

LGBT Zagreb – Ponos Pride-a

Zagreb također ponosno nosi status prvog Pride grada na Balkanu. Pride je u Zagrebu već regularna manifestacija koja svakog lipnja ispuni grad šarenim bojama i u centar zbivanja stavlja LGBT zajednicu i borbu za njihova prava. Zagreb je grad koji vrvi političkim aktivizmom, a ako je Pride svojevrstan aktivizam upućen vladajućima o pravima seksualnih manjina, dolaskom u Zagreb nikako niste pogriješili. LGBT Zagreb okuplja različite ljude u toplu i pristupačnu zajednicu, a ako se želite priključiti događanjima, svakako posjetite mjesta šarenog predznaka. Pride se također ne propušta stoga ugodnu zabavu.