Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gej seks

Da bi uživali, recite svoje želje, dogovorite se – gej seks

Vlada velika zabluda oko toga da je homoseksualna ljubav gruba muška igra koja se odradi brzinski i to je to. To je elementarno nepoznavanje o tome što sve podrazumijeva gej seks i na koji način se muško-muška ljubav odvija. Kao da muška ljubav ne bože biti romansa puna čežnje, nježnosti, dodira, seksualnih igrački i jednako snažna kao i bilo koja heteroseksualna ljubavna priča. No, takav gej seks traži dublje emotivno povezivanje, iskrenost u odnosu, dogovaranje i otvoreno iznošenje želja. Za one gej parove koji žele trajniji odnos to je normalno, ostalima preostaje onaj stereotipni odnos, trenutno pražnjenje i ništa više. Svaki gej seks može biti iskustvo za pamćenje, ako se malo potrudite.

Mislite da muškarci nisu romantični, u zabludi ste  – gej seks

Još jedna velika zabluda je da muško-muški odnos ne može i ne mora biti emotivno obojen, jer muško-muška romansa i nije moguća, jer muškarci nisu romantična. Ne svodi se muško-muška ljubav svim homoseksualcima samo na gej seks. U takvom odnosu je jako puno nijansi i nježnosti, i obzira, i uviđavnosti i dubokog razumijevanja. Kod takvih parova gej seks je samo potvrda te duboke emotivne povezanosti i ne mora se uvijek svoditi na analni seks koji nije tako rijedak i kod heteroseksualnih parova.Tek  kada gej parovi počnu utvrđivati pravila svog odnosa i kad počnu cijeniti i voljeti jedan drugoga, počet će se razbijati predrasude.

Ne mislite da sve znate, budite spremni učiti – gej seks

Predrasude osiromašuju doživljaj svake intime, a naročito gej intime. Ako mislite da je gej seks samo rutinska stvar i da se tu nema što posebno znati, nećete dugo zadržati partnera i ići ćete iz ruke u ruku sve nesretniji. Zato budite spremni učiti, eksperimentirati, otkrivati nijanse užitka. Nijedan seksualni čin, pa ni gej seks nije samo stvar tehnike, a pogotovo nije samo jedna rutinska tehnika. Ako želite istinski uživati potrudite se, isprobajte nešto novo, naučite nešto novo, osvježite ono već poznato. Niste roboti i vaš gej seks ne treba i ne mora biti rutinska mehanička igra. Unesite u svoju intimu svoju osobnost, maštu, želje i fantazije i bit će nezaboravno.

Ako vam je nešto neprihvatljivo, recite to –  gej seks

Bez obzira da li ste sa svojim stalnim partnerom ili sa neznancem, ako kroz intimu naiđe nepto vama neprihvatljivo, recite to otvoreno i bez ustezanja. Da bi gej seks bio užitak za obojicu, sve što činite mora obojici biti prihvatljivo. Dogovorite prije uvođenja bilo čega novoga u vašu međusobnu intimu.  Svaki seksualni čin , pa  igej seks treba biti razmjena užitaka, jednostrano zadovoljstvo razara odnos. Ljubav je dijeljenje, ako želite samo seks, recite to izravno, ali opt vodite računa o obostranom zadovoljstvu. Muškarcima koji su usklađeni sami sa sobom, sa svojim željama i međusobno, gej seks je nepresušni izvor užitaka za obojicu i tako i treba biti.