Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:6,99kn/0,93€ - mob:8,41kn/1,12€ min

Gej oglasi sa slikom

Predstavi se slikom – gej oglasi sa slikom

Kažu da slika govori tisuću riječi, što znači da tekst uz sliku i ne mora biti opširan. Svaki gej oglasi sa slikom djeluje vjerodostojnije i iskrenije, a iskrenost u odnosima je važna. Slika zaokuplja pažnju i odmah poziva na kontakt i upoznavanje. Predstavite se u gej oglasi sa slikom i tražite kontakte sa slikom to olakšava i ubrzava povezivanje jer slika svjedoči o iskrenosti i otvorenosti. Slika uz dobro sročen tekst oglasa govori da nemate skrivenih namjera i da nemate što skrivati. Zato su  gej oglasi sa slikom popularni, jer sve olakšavaju i ubrzavaju. Zaljubljivanje u filmske likove priča priče o moći i utjecaju slike. Neka vaš gej oglasi sa slikom privuče prave osobe u vaš život!

Slika olakšava izbor – gej oglasi sa slikom

Često vas zainteresira neki oglas za upoznavanje, a onda zapnete na sumnjama; što ako vam se ne svidi uživo? Da takve nedoumice izbjegnete, gej oglasi sa slikom trebaju vam biti u fokusu pretrage, a i sami svom oglasu dodajte sliku. Slika uz detaljan tekst oglasa olakšava izbor i ne morate susretati puno pogrešnih izbora dok ne nađete onog pravog. Zato gej oglasi sa slikom postaju sve popularniji i sve traženiji, čuvaju vas od nepotrebnih razočarenja i beskrajnih eksperimentiranja. Često gej oglasi sa slikom govore više od samog teksta oglasa. „Zaljubite se na prvu sliku“ i dopustite da se netko zaljubi u vašu sliku. Može se reći da su gej oglasi sa slikom, lica koja govore.

Kratki video clip ili slika – gej oglasi sa slikom

Sa današnjim pametnim telefonima možete raditi čuda, pa i snimiti kratki videoclip o sebii umjesto slike ga dodati svom oglasu. U svakom slučaju gej oglasi sa slikom ili videoclipom umjesto slike, o vama govore više od riječi u tekstu oglasa, pogotovo, ako baš i niste vješti s riječima. Slika je najautentičnija osobna iskaznica i najbolje vas predstavlja, a videoclip može istaknuti neke skrivene dijelove vaše osobnosti i sposobnosti. Mnogima gej oglasi sa slikom omoguće hrabriji iskorak prema ostvarenju želja, budite među njima. Slika poziva: „Dođi da se upoznamo, nemam što skrivati“, a videoclip vas još više približava ostvarenju vaših žudnji.

Slika ulijeva povjerenje – gej oglasi sa slikom

Slika uz tekst oglasa odmah ulijeva povjerenje u ono što opisujete u oglasu, ona je kontakt prije stvarnog kontakta. Broj prijevara i manipulacija itekako smanjuju baš gej oglasi sa slikom, jer ta slika svjedoči da stojite iza svega napisanog u oglasu. Možda je sviđanje na prvi pogled na sliku najvažniji argument zbog kojeg bi trebali pretraživati upravo oglase sa slikom, ali staviti svoju sliku uz svoj oglas. Ako ste u istinskoj potrazi za partnerom, ako iskreno želite biti pronađeni, gej oglasi sa slikom biti vaš izbor koji donosi željene rezultate i u vaš život dovode prave osobe. Povjerenje za povjerenje, slika za sliku i put upoznavanja i povezivanja je bitno skraćen i ubrzan.