Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gej oglasi BiH

Stresan način života i preokupiranost poslom, dosta su utjecali na emotivni i intimni život gej muškaraca. Gej oglasi BiH su postali jedan od najpopularnijih portala za upoznavanje, pogotovo što se najviše orijentira na gej populaciju, gdje je i inače poprilično izazovno, barem što se tiče novih poznanstava.  Na ovaj način miče se barem jedna barijera, a to je da li je određeni muškarac zaista gej ili nije. Prilično je nezahvalan posao procjenjivati tuđu orijentaciju na temelju izgleda i ponašanja, mnogi su se poprilično opekli u tom slučaju. Stoga ovakav tip portala dosta olakšava situaciju barem po tom pitanju. Druga je stvar, što jedan dio muškaraca želi samo zabavu. Neki će možda reći, tipično muški, no zaista nije tako. Jednostavno, neke osobe nisu u fazi da žele ozbiljnu vezu, već neobaveznu i bez obzira što takve veze nekad prerastu u brak, nije baš pametno ni uputnu stavljati takav pritisak na odnos, ako ovog trenutka jedna strana želi samo zabavu i ništa više. Na gej oglasima BiH je zato poželjno u startu kratko navesti svoje želje po pitanju budućih odnosa, bilo da je riječ o avanturu ili nečemu višem.

Gej oglasi BiH- stupi u kontakt sa gej muškarcem

Gej oglasi BiH vam omogućuju da prelistate sve oglase koliko god puta želite, a prilikom listanja, zapne vam za oko nekoliko oglasa. Na nekim profilima možete vidjeti slike nabildanih muškaraca, a jedan od profila vam se izričito svidio. Ovdje ne morate brinuti jeste li pogriješili ili ne, ako ste dobro pročitali profil i znate što navedeni muškarac želi. Ako i vi želite isto, tada problema nema. Vrlo jednostavno mu se možete javiti na gej oglasima BiH, te započeti razgovor. Ukoliko se svidite jedan drugome preko poruka, nema razloga da se komunikacija ne nastavi, bez obzira da li želite samo druženje ili obje strane žele nešto više.

Gej oglasi BiH – ostvarite avanturu sa gej muškarcem

Mnogi žele samo zabavu i avanturu, a u tome nema ništa loše. Gej oglasi BiH služi tome da poveže ljude bez obzira gdje bili i kakav im je ljubavni status ili materijalni status. Temelj dobre zabave i kvalitetnog provedenog vremena je u tome da obje strane znaju što žele. Nitko vas ne može prisiliti da radite nešto što ne želite, stoga prije nego se odlučite na nešto više, provedite dulje vrijeme u kontaktu sa gej muškarcem, čisto kako biste mogli dobiti dobar dojam o tome kakva je osoba s kojom komunicirate. Vodite računa da svoj profil ispunite prema pravilima portala, te da oglas prije objave provjerite da li je u skladu sa pravilima portala. U oglasu možete kratko opisati svoj izgled, što tražite na portalu, te koliko imate godina, itd. Na gej oglasima BiH možete svoj oglas objaviti koliko god puta želite ili ukloniti, ukoliko nemate potrebu za novim poznanstvima, i profil i oglasi se lako daju izbrisati.