Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gaysms

Gaysms – lakše upoznajte gay muškarce

Iako djeluje kao da su društvene mreže i razne aplikacije u potpunosti preuzele cijeli svijet i sva ljubavna događanja i poznanstva u njemu, gaysms je i dalje iznimno popularan način upoznavanja za veći dio gay populacije u Hrvatskoj i šire. Naravno, razvoj tehnologije nam je omogućio da premostimo sve moguće poteškoće u komunikaciji, a onaj dio koji najviše svi želimo premostiti je ljubavna komunikacija, odnosno sama ljubavna poznanstva. Naročito je poteškoćama izložena gay populacija, odnosno gay muškarci koji se suočavaju sa specifičnim poteškoćama kada su u pitanju poznanstva intimne prirode.  Biti gay muškarac ne predstavlja toliki problem u smislu da ste otvoreni po pitanju svoje orijentacije, ali konkretna ljubavna poznanstva mogu predstavljati poteškoću u smislu da je pomalo komplicirano upoznati gay muškarca tokom izlaska ili većih druženja, ukoliko nisu u pitanju lokacije gdje se odvijaju okupljanja gay muškaraca. U tom smislu, gaysmsovi omogućuju muškarcima diljem zemlje da lakše dođu u priliku upoznati nove osobe, započeti komunikaciju sa muškarcem bez straha od nesporazuma po pitanju spolne orijentacije.

Gaysms omogućuje brži kontakt sa gay muškarcima

Nekako ste noćas raspoloženi za ljubavnu avanturu, a nemate nikoga s kime biste se mogli naći i malo opustiti, gaysms je tada savršeno rješenje za vašu situaciju. Svatko se barem jednom nađe u situaciji gdje mu se ništa ne događa po pitanju intimnog plana i nema neku posebnu osobu s kojom dijeli intimno prijateljstvo. Ili jednostavno nitko od prijašnjih ljubavnika nije dostupan za druženje u tom trenutku kada ste vi slobodni i spremni za vruću avanturu. Uz pomoć gaysms-a možete upoznati muškarca koji će dijeliti vaš entuzijazam za avanturizmom, te ćete provesti mnoge nezaboravne noći zajedno. Zašto sjediti sam kod kuće kada je dobar provod udaljen svega par sms-ova od vas? Na našoj stranici za upoznavanje možete vidjeti veliki broj oglasa gay muškaraca različitih profila, a svaki od njih otvoreno može izraziti svoje želje i očekivanja po pitanju poznanstva i daljnjeg razvoja odnosa.

Gaysms – ostvari poznanstvo po svojoj mjeri, ne čekaj predugo, pošalji sms gay muškarcu svojih snova

Gaysms pomaže muškarcima gay sklonosti da lakše ostvare kontakte sa drugim muškarcima, od kojih neka poznanstva mogu biti isključivo prijateljska. Sve ovisi o osobnim preferencijama, nitko nikome ništa ne uvjetuje i svatko kontaktira isključivo sa osobom po svom izboru. Zato, budite hrabri, pošaljite poruku muškarcu čiji vam se oglas i profil sviđaju, sa gaysmsom ne možete pogriješiti jer tokom dopisivanja brzo ćete ustanoviti da li ima nečega među vama ili nema. Ako više preferirate da se vama netko javi, nema problema. Kroz par jednostavnih koraka možete sami objaviti oglas u kojemu ćete napisati kakvu osobu želite upoznati, te par osnovnih informacija o sebi- izgled, godine, grad iz kojeg dolazite. Nakon što objavite oglas, na vama je da odaberete kome ćete pružiti šansu da vas bolje upozna.