Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gay

Ostvari gay poznanstva

Već dugi niz godina, gay poznanstva se najlakše ostvaruju putem interneta. Iako u Hrvatskoj postoji nekolicina klubova i kafića gdje se uglavnom okupljaju muškarci i mladići homoseksualne orijentacije, većina ipak preferira poznanstva putem interneta. Takav oblik upoznavanja omogućuje otvoreniju komunikaciju, te se obje strane mogu lakše izraziti po pitanju želja i potreba u odnosu, a također se mogu povezati i po pitanju nekih drugih interesa, poput glazbe, filma ili nečega drugoga. Sve ovisi od osobe do osobe, a istraživanja pokazuju da većina gayeva provede dulji period u dopisivanju i stvaranju prisnije komunikacije preko stranica za upoznavanje, te da gotovo 80% poznanstva ostvarenih internetskim putem, rezultira ozbiljnom vezom.

Upoznaj gay muškarca preko interneta

Upoznati gay muškarca preko interneta je najlakši način upoznavanja koji postoji. Ovisno o vašim željama, mogućnosti su beskonačne jer kao i vi, mnogi drugi homoseksualni muškarci su željni poznanstava i internet im omogućuje da to učine na diskretan i brz način. Kako bi ostvarili svoje želje, dovoljno je imati mobitel ili ako vam je tako lakše, laptop, na našem portalu ćete pronaći veliki broj oglasa od kojih će vam neki sigurno biti i više nego zanimljivi. Vi također možete objaviti svoj oglas u kojemu ćete kratko opisati svoj izgled, navesti dob i naravno, najbitnije od svega, napisati ćete u koju svrhu vas zanimaju poznanstva sa gayevima, odnosno jeste li zainteresirani za ozbiljnu vezu, avanturu ili prijateljstvo. Ostvarivanje ovakvih poznanstava može biti veoma uzbudljivo jer se sve odvija putem dopisivanja, a u tom slučaju možete biti posve opušteni u komunikaciji, te imate vremena upoznati osobu s kojom komunicirate na posve drukčiji način, a u startu već imate neke informacije koje drukčije ne biste mogli saznati.

Slobodni gay muškarci spremni za upoznavanje

Gay odnosi su i u današnje doba pomalo tabu tema, bez obzira na to što mnogi homoseksualni parovi otvoreno govore o svojim vezama i nemaju problema zbog toga. Pojedincima i dalje nije ugodno otkrivati drugima svoje sklonosti, a pojedinci imaju svoje razloge zašto žele diskretna poznanstva sa gayevima i u tom slučaju upoznavanje preko interneta je idealno rješenje. U potpuno diskreciji možete kontaktirati sa homoseksualnim muškarcima do mile volje, bez straha da ćete biti krivo shvaćeni ili da ste vi krivo shvatili drugog muškarca i njegovu ljubaznost. Naime, u sklopu većih okupljanja, gdje nisu isključivo homoseksualni muškarci prisutni, već i heteroseksualni, nekada je teško procijeniti tko preferira više muškarce od žena, te zna doći do nezgodnih situacija. Stoga, internetsko upoznavanje već u startu rješava takve nedoumice i lakše je krenuti u komunikaciju.