Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gay Zagreb

Gay scena u Zagrebu oduvijek je bila najveća pa nije ni čudo bilo što sam se veselio doći studirati u Zagreb. Gay Zagreb je čekao na mene, a ja sam s početkom jeseni počeo izlaziti na predavanja, ali isto tako izlaziti van kako bih upoznao likove. Imam 23 godine, dolazim iz malog mjesta iz kontinentalne Hrvatske i do sada nisam mogao upoznati dečke najviše zbog toga što ih nije nigdje bilo. Također priznati doma da sam gay nije dolazilo u obzir. Počeo sam izlaziti u lokalne gay klubove kako bih upoznao nekoga. Aplikacije mi nisu sjele na prvu iako dok pričam priču vidjet ćete kako se razvijala situacija s dečkima koje sam upoznao u Zagrebu.

Gay Zagreb – početna iskustva jednog pedera

Moja prva iskustva s dečkima počela su odmah iste jeseni. Odlučio sam sam izaći u gay bar u centru kako bih upoznao nekoga. Kolege s faxa su super, ali nisu za ovako nešto pa sam odlučio sam izaći. U klubu je DJ puštao popularne stvari uz mix onih malo više gay Zagreb stvari. Dopalo mi se. Na šanku sam naručio pivu i snimio malo situaciju. Hrpa mladih dečkije plesala je na podiju. Oslobodili su se. Premda nemam neke afinitete prema dečkija koji su malo više ekstra, dopalo mi se što su svi opušteni i boli ih briga tko šta misli jer tu mogu biti svoji. Taman dok sam razmišljao o tome, prišao mi je jedan lik i ponudio da mi plati još jedno pivo da popričamo. Otišli smo u mirniji dio birca, lik se čini vrlo pristupačnim – 27 godina, visok, crn, nabit. Moram priznat, bio je jako zgodan. Ipak, nisam htio odmah mu to dat do znanja. Čak i netko bez iskustva poput mene zna neku igru potegnuti. Gay Zagreb nije me dočekao nespremnog.

Gay Zagreb – Andrej i ja

Andrej je bio lik s kojim sam nakon bara otišao doma. Nismo se seksali prvi put odmah jer nisam htio tako započeti odnos. Svidio mi se više od toga što je bio samo visok crn i zgodan. Pošto je bio dobar lik, nije jebavao uokolo već ozbiljno shvaćao odnose, lako je bilo s njim. Pola godine Gay Zagreb je označavao samo njega, a s njim sam naučio što volim u sexu, kakve dečke volim i što mi paše generalno. Nažalost, Andrej je otputovao poslom u Njemačku i tu je naša priča morala stati.

Gay Zagreb – proljeće

Tokom proljeća instalirao sam Grindr da bih našao nekoga novoga. Nisam se nadao da ću naći nekoga poput Andreja, ali nisam htio samo čekati. Gay Zagreb dao je drukčiju sliku kad sam počeo upoznavati dečke preko Grindra. Jedan je bio previše nesiguran, drugi se činio sumnjivim od početka pa sam obojicu odbio za drugi dejt.  Studij u Zagrebu sam proveo čekajući Andreja na kraju.