Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gay Zadar

Zadar je moj najdraži grad pa kad sam saznao da sam dobio posao u Zadru u turizmu, bio sam presretan. Imam 30 godina, radim u menadžmentu jedne velike turističke agencije i dobio sam promociju gdje u Zadru radim kao glavni vodič kroz povijesnu jezgru grada. Turizam je tokom ljeta ogroman, a puno gostiju iz vana zanima kako je Zadar nastao i kroz šta je sve prošao. Osim što guštam u svom poslu, guštam i nalaziti se s frajerima, no nisam baš bio siguran koliko ću to moći u Zadru. Za razliku od Zagreba, Zadar nema puno gay mjesta, a gay Zadar kao pojam gotovo pa ne postoji. Odlučio sam instalirati Grindr i potražiti svoju sreću na aplikacijama. Gay Zadar valjda će mi izbaciti nekog zgodnog i pametnog lika.

Gay Zadar – Ormaruše

Najbitniji tip likova kojeg ćeš pronaći u Zadru i kojih se treba kloniti, ili barem paziti su ormaruše. To su likovi koji su napunili preko 25-30 godina, no još uvijek nisu sami sebi rasčistili da su gay. Nose to kroz neku sramotnu prizmu i često su problematični, možda i zbog toga. Jednog takvog sam upoznao tokom boravka u Zadru. Sve je super bilo, odlično mi je bilo što je bio vrlo muževan. Seks je također bio sjajan, no nakon par nalazaka shvatio sam da ću s njim još dugo vremena morati čekati da si prizna punopravno da je gay. Gay Zadar pun je ovakvih likova i to može biti dobro iskustvo, ali ne može biti u konačnici ono što ja želim. S njim sam se stalno morao skrivati, intimni nismo mogli biti ni pored njegovih prijatelja kojima me predstavio kao kolegu s posla. Svašta.

Gay Zadar – Posvuduše

Drugi tip likova na koje sam nažalost naletio su posvuduše. Ovo ne stoji samo za gay Zadar, nego za gay svijet. Likovi koji će brzo htjeti da veza bude fizička, ali isto tako će uvijek imati energije naći još nekoga za seks. To su dečki koji obožavaju seks, ali u glavi nisu dovoljno zreli da bi znali što žele pa preko seksa zapravo samo traže validaciju i zadovoljstvo. Takvi dečki gay Zadar su preplavili dok sam tamo živio, tako mi se barem činilo. Super je probati, ali nosite kondome.

Gay Zadar – ostalo

Osim tih tipova, upoznao sam i lika s kojim sam proveo 2 godine u Zadru. Normalan, staložen, zna što želi. Gay Zadar mu ne predstavlja problem, doma mu znaju. Nije ništa posebno ženskast niti gay u ponašanju, ali je ponosni peder, tako barem kaže. Nažalost, naša veza izgubila je čar, ali i dalje se čujemo i mislim sve najbolje o njemu. Sretno svima u potrazi. Gay Zadar je gay grad pun dobrih likova, stoga samo navalite.