Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gay telefonski brojevi

Gay oglasi i gay aplikacije za traženje partnera ili partnerica danas prednjače u metodama kako pronaći nekoga među gay populacijom. Gay telefonski brojevi postaju gay oglasi, odnosno profili na tim aplikacijama pomoću kojih se ljudi pronađu i upoznaju. Kad je u pitanju gay svijet, digitalizacija je pomogla da se gay pojedinci u miru sastaju i traže partnerice i partnere bez rizika koji bi prouzročili homofobni pojedinci. Gay telefonski brojevi se dakle razmjenjuju uglavnom tek nakon prvotnog upoznavanja preko aplikacija. Ukoliko ste i Vi gay, a niste se okušali u internetskom upoznavanju, što čekate? Umjesto Gay telefonskih brojeva potražite metodu kako ćete pronaći ljubav.

Gay telefonski brojevi – umjesto broja tražite sliku

Kad upoznate nekoga na gay aplikacijama poput Grindra ili Scruffa, pitajte pojedinca da Vam pokaže sebe. Svakoga od nas vanjština u prvom dojmu privuče. Gay telefonski brojevi su prošlost, sad se koriste aplikacije. Kad profili na njima nemaju sliku, onda ju odmah tražite, inače riskirate da Vas netko zavlači tko je toliko nesiguran u sebe i ne planira Vam se pokazati tako skoro. Uštedite svoje vrijeme i odmah tražite sliku ili odustanite. Gay telefonski brojevi sada su slike.

Gay telefonski brojevi – izašao sam s tipom na piće, što sad?

Ukoliko ste na aplikacijama upoznali muškarca po Vašem izboru, pozvali ga van i našli se s njim, nije neuobičajeno da u tom trenutku još niste razmjenili brojeve telefona. Zašto? Zato jer se sva komunikacija na mobitelu može odviti putem aplikacija, a broj mobitela je sasvim suvišan. Gay telefonski brojevi kao termin više ni ne postoji. Broj mobitela ne morate odmah tražiti i nemojte biti iznenađeni ako Vas netko odbije kad ga to pitate. Komunicirati možete, u kontaktu ste, davanje broja mobitela u današnjem društvu se smatra nešto što daješ samo poznanicima i prijateljima.

Gay telefonski brojevi – što učiniti ako baš želiš broj

Ako si baš opsjednut da imaš broj od momka s kojim izlaziš postoje metode kako možeš doći do broja mobitela. Prvo, gay telefonski brojevi su ne bitni, a preko društvenim mreža koje nisu gay aplikacije imaš već sve što i sa brojem mobitela: možeš slati poruke, možeš zvati i sl. Ipak, ako primjerice se samo i isključivo dopisujete na gay aplikacijama možeš mu predložit da se počnete dopisivati na WhatsAppu što očekuje razmjenu broja mobitela. I onda kažeš dečku da imaš neki ludi gif tamo koji bi mu pokazao pa možda popuši tu foru i da ti broj mobitela.

Na kraju, gay telefonski brojevi su arhaični pojam koji nitko više ne koristi, a budući da su gay pojednci uglavnom progresivno nastrojeni i za njih je arhaičan.