Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gay susreti

Brzi susreti, može večeras – gay susreti

Iz nekog razloga oglasi za brze susrete su možda najučestaliji i najbrže se smjenjuju i nadopunjuju novim oglasima. Kako gay parovi još uvijek nisu izgradili neka čvršća pravila, za trajnije zajedništvo, brzi gay susreti su još uvijek najtraženiji. To su obično isključivo seksualni susreti, bez emotivnog upetljavanja i bez dubljeg povezivanja. Nekim homoseksualcima koji su u stvarnosti izgradili jedan posve drugačiji život, takvi brzi gay susreti su dovoljni, a s emocijama se i ne žele zamarati. Oni gay muškarci koji žele nekako urediti svo gay svijet, ovakve susrete ne trebaju. No, brzi gay susreti odgovaraju svim muškarcima koji žele diskreciju iz bilo kojeg razloga i dovoljni su im blic susreti.

Zajednički gay vikendi – gay susreti

Poslovna ste osoba, živite užurbano i preama vrlo gustom rasporedu i nemate vremena za intimne potrebe, ali vikendi, kad imate vremena, oni su vam prazni i tada trebate nekoga. Bilo da vam odgovaraju vikend gay susreti uvijek s istim partnerom ili za svaki vikend tražite novog partnera, uvije kse može na vrijeme dogovoriti, planirati susret, organizirati nezaboravne vikende. Tako se imate razloga veseliti vikendu i s veseljem i uzbuđenje ga pripremati. Vikend gay susreti drugi najučestaliji vid gay druženja i svejedno je jeste li kod vas ili kod njega ili na posve neutralnom terenu, nekom izletištu, hotelu ili nekoj drugoj turističkoj destinaciji.

Samo povremeno druženje – gay susreti

Oni koji imaju turbulentan život bez reda i rasporeda obično traže samo povremena druženja koja moguklopiti u svoj kaotični ritam života. Privremeni ili povremeni gay susreti uvijek mogu dogovoriti prema vlastitim željama i potrebama, naravno uz suglasnost druge strane. Život vas odvede u drugi grad ili na drugi kraj svijeta na neko duže ili kraće vrijeme, ali vaše želje i potrebe idu s vama, ne možete ih ostaviti kod kuće. Zahvaljujući internetu gay susreti se mogu dogovoriti u svako doba, ma gdje bili. Tako se možda suhoparna poslovna putovanja pretvore u pravu, nezaboravnu pustolovinu. Mnogima su povremeni i privremeni gay susreti na kraju postali doživotna prijateljstva.

Gay muškarac traži gay cimera – gay susreti

Najkomfornije i najkomotnije gay zajednice su cimreske zajednice, u startu utemeljene na fer cimerskom sporazumu o dijeljenju životnih troškova i održavanja životnog prostora.  E sada, kada gay muškarac traži gay cimera, obično se dogode mnogi gay susreti prije nego muškarac odabere svog idealnog gay cimera. Ali ta kolona potencijalnih cimera u razgledavanju i pregovaranju može biti i zanimljiva i zabavna. Zato gay susreti da se ljudi upoznaju izbliza, da se vidi što se nudi, što se traži, a što očekuje. Naravno, može biti teško u mnoštvu izabrati, ali taj defile daje širu perspektivu i smanjuje mogućnost pogrešnog izbora, što je važno, ipak ćete s tim čovjekom dijeliti dane i noći.