Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gay sms oglasi

Nađite partnera u hodu i brzo – Gay sms oglasi

Dogodi se tako da imaš dugu sušu, lunjaš sam bez nade da ćeš ugledati njegove oči kako pokušavaju uloviti tvoj pogled, a žudnja te razdire. Gay sms oglasi su najbrži način da u hodu nađeš nekoga s kim ćeš ispucati tu tjeskobu iz sebe. Neka je neznanac, možda i on sam lunja gradom, možda obojica tražite isto, samo muški stisak da se opet osjetite živima. Gay sms oglasi pomažu naći osobu s kojom ćete te neizdržive trenutke čežnje zadovoljiti, a možda vam se posreći i to postane divni početak jednog dugog i divnog muško – muškog prijateljstva. Nitko ne zna gdje ga Sudbina čeka. Gay sms oglasi vam možda omoguće upravo sudbinski susret za obojicu.

Poslovna putovanja, partner u svakom gradu – Gay sms oglasi

Živiš dinamično, poslovna putovanja su ti u opisu posla, ali baš zbog toga trpi tvoja intima. Gay sms oglasi ti mogu pomoći da u svakom gradu u koji putuješ nađeš prijatelja za pratnju, druženje i strastvene intimne trenutke. Planiraj svoja putovanja unaprijed, neka te izabrani prijatelj dočeka, neka ti je na raspolaganju maksimalno za vrijeme cijelog tvog boravka u njegovom gradu. Gay sms oglasi pomažu tvoja poslovna istovremenu budu i sjajne seksualne pustolovine. Moguće je spojiti ugodno i korisno i imati najbolje od oboje. Gay sms oglasi vas brzo i diskretno povezuju, a sve ostalo je prepušteno vašim željama i maštovitosti.

Seksi masaža – Gay sms oglasi

Nekim muškarcima treba redovita seksi masaža kao svojevrsna zamjena za stalni partnerski odnos. Gay sms oglasi okupljaju masere koji baš vole masirati uživaju u u tome jednako kao i muškarac koji je tražio masažu. Masaža i trljanje su dodiri kožom na kožu, bude sve senzore u tijelu i obično su uvertira u nešto dublje, u pravi seksualni odnos. Gay sms oglasi pomažu da nađete najboljeg masera, onog koji će instinktivno osjeti što želite i to vam činiti. Katkada, kada naletite na masera po vašoj mjeri, kada koža i prsti počnu gorjeti i govoriti svojim tajnim jezikom dodira ti dodiri, to milovanje, to trljanje i gnječenje uskovitlaju cijelo tijelo i nastane pravi urnebes na stolu za masažu.

Tražim nekog za muško druženje – Gay sms oglasi

Ako nisi siguran u svoju gay orijentaciju, ali želiš isprobati i provjeriti sviđa li ti se i je li to to, preporuka je da dogovoriš samo druženje. Gay sms oglasi će te povezati s nekim iskusnim partnerom koji će te polako i obzirno uvesti u svijet muške ljubavi. Možda ćete se vas dvojica neko vrijeme zbilja samo družiti dok ne budeš spreman. Gay sms oglasi ti nude i mogućnost novog izbora, ako sa izabranim partnerom nisi zadovoljan. Zato je ideja samo druženja u počerku dobra i preporučljiva. Gay sms oglasi povezuju partnere, ali i partneri se moraju međusobno povezati da bi to spajanje donijelo čaroliju kojoj se nadate i koju želite.