Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gay sex oglasi

Gay sex oglasi sami po sebi zvuče naročito promiskuitetno i čudno. Gay zajednica često je okarakterizirana kao skupina vrlo promiskuitetnih pojedinaca koji su doslovno manifestacija Sodome i Gomore. Bolesti, hedonizam, nezaustavljanje. Sve u suprotnosti s katoličkom vjerom. Onda je lako argumentirati da takvi napadi su uglavnom dolazili iz konzervativnih krugova poput Katoličke crkve. Ipak, nažalost (za takve) to nije istina, a gay pojedinci ne traže samo sex. Gay sex oglasi postoje doduše, isto kao i sex oglasi, kojima nije potreban hetero prefiks. Takvi oglasi mogu se naći na stranicama i gay aplikacijama koje su danas vrlo popularne. Hook up kultura je postojana i iako nije jedina karakteristika gay kulture, može se naći nešto.

Gay sex oglasi – Grindr

Gay sex oglasi najčešći su na gay aplikacijama i to onog minimalističkog tipa poput Grindra. Na Grindru malo je prostora za napisati u svom oglasu što tražiš i kakve muškarce želiš. Uglavnom je bitna slika i kako izgledaš. Osim toga, Grindr je pun dečkiju koji traže nešto neobavezno. Premda većina njih se nikad ni ne nađe s drugima, može se tamo naći nešto za svakoga. Gay sex oglasi na Grindru pomoći će onima koji žele naći nešto brzo.

Gay sex oglasi – opsjednutost teretanom

Znate ono kad žena veli: “Zašto su svi ti gayevi tako lijepi?” E to ponekad zbija jest istina. Gay populacija opsjednuta je treninzima i izgledom, a rijetko ćete naći gay osobu koja se ne bavi nekim sportom ili se trudi izgledati bolje na neki način. Gay pojedinci drže do sebe jer žele naći nešto slično, a pošto je u pitanju isti spol, lako je prepoznati što to je. Gay sex oglasi tako su puni nabildanih likova koji žele nešto jebati, ali isto tako i drugih podgrupa tipa starijih, fetišista, bdsm i slično. Za svakoga po nešto

Gay sex oglasi – oprez sa zdravljem

Gay sex oglasi mogu biti vrlo primamljivi, ali ne smijemo zaboraviti na svoje zdravlje, pogotovo kad je u pitanju seks. HIV je puno češći među gay populacijom, a gay seks češće se odvija bez zaštite, otud i razlog zašto toliko pacijenata među gay populacijom. Gay sex oglasi mogu izgledati dobro i primamljivo, no pazite na svoje zdravlje, testirajte se redovito ako prakticirate seks češće. Kondomi trebaju biti pod mus, ali i dalje neki dečki ne žele stavljati kondom prilikom seksa. Gay sex oglasi trebaju se shvatiti kao nešto čega će uvijek biti, ali treba inzistirati na zdravlju i pobjediti sve bolesti spolnog karaktera. Pazite se.