Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gay seks

Neću vezu, hoću samo seks – gay seks

Gax parovi se još uvijek skrivaju u ilegali ili poluilegali i većina nema ni volje, ni snage, ni hrabrosti boriti se protiv vjetrenjača, zato uglavnom traže samo seks i ništa drugo. Pronaći partnera samo za gay seks i nije tako teško kao stvarno se povezati emotivno i život i stvoriti pravu gay zajednicu. Život je takav, svatko od njega uzima što može dobiti, pa ako tražite samo seks, a ne želite se skrivati po opskurnim prostorima, morate znati gdje tražiti. Ako imate vlastiti prostor gay seks i nije neki problem, samo morate dobro odabrati partnera. Ako nemate prostor, a ne želite se javno pokazivati, tražite partnera koji ima svoj vlastiti prostor.

Nesiguran muškarac traži samopouzdanog muškarca – gay seks

Nesigurni muškarci uvijek traže muškarce sa vrhunskim samopouzdanjem jer ih oni sigurno vode kroz meandre užitka i pomažu im da se i sami uzdignu u vlastitim očima. Za gay seks nije važno tko je aktivan, tko pasivan, ako su se našle i poklopile sve značajke u naravi i sve seksualne želje i očekivanja. Dominantni vlada seksualnom igrom i pruža užitak pasivnom, a pasivni voli biti izvor užitka i obojica su prezadovoljni da su našli jedan drugoga. Lijek nesigurnom muškarcu je uvijek snaga i umješnost drugog muškarca, a gay seks to na kraju bez ikakvog uvijanja i pokaže. Ako su na kraju obojica sretni i zadovoljni, onda je to dobar pokazatelj.

Početnik traži učitelja u gay igrama – gay seks

Homoseksualcu početniku zna biti teško, čak dramatično i traumatično na početku aktivnog seksualnog života. Takav početnik se često osjeća kao učenik koji ne zna što treba činiti i govoriti i on zbilja za svoj prvi gay seks traži učitelja koji će ga podučiti o svemu što treba znati. Na svu sreću ima i muškaraca koji vole ulogu učitelja, onoga koji zna i koji nikada ne griješi i koji voli poučavati. Kada se spoje sposoban učitelj i darovit i željan znanja učenik,  mladom početniku njegov prvi gay seks postaje nezaboravno iskustvo. Mlađi muškarci često traže zrelije muškarce, a iskusniji muškarci se rado druže s mladićima i eto sretnog spoja mladosti i iskustva.

Mlad, seksi i sramežljiv, traži odlučnog zrelog muškarca – gay seks

Skoro da je stereotip da mlad, seksi i sramežljiv mladić traži iskusnijeg muškarca, naročito ako je nesiguran, sramežljiv i nevješt.  Mladost uvijek privlači pažnju na sebe i gay seks takvog para može biti fantastičan, ali ako postanu službeni par, ljubomora može biti razorna za taj odnos. Mladić će postajati sve sigurniji i sve vještiji, njegov seksipil će plijeniti pažnju, a zreliji muškarac će postajati sve nesigurniji i posesivniji. Kada se uloge samopouzdanja zamijene, gay seks može i dalje biti fantastičan, ali strah od napuštanja i ljubomora starijeg muškarca, mogu početi gušiti nekada sramežljivog mladića i odnos puca pod teretom ljubomore i posesivnosti.