Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gay prvi put

Gay prvi put: Kako si možete pronaći partnera za prvi put?

Svaki prvi put zna biti poprilično težak, pogotovo kada se radi o gay prvi put iskustvu. Mnogo stvari vam se vrti u glavi i ne znate kako pristupiti tome. Ukoliko biste htjeli iskusiti prvi odnos s gay muškarcem, no nemate partnera za to, najbolje mjesto gdje možete pronaći ga je na stranicama za upoznavanje te gay oglasnicima. Na ovakvim stranicama možete vrlo jednostavno i bez problema upoznati druge gay muškarce s kojima se možete osjećati posve sigurno prilikom prvog gay odnosa. Naravno, podrazumijeva se da prije toga se bolje upoznate prije nego što prijeđete na sljedeći korak u vašemu odnosu.

Gay prvi put: Koje su stranice najbolje za upoznati prvog partnera?

Kako biste mogli si pronaći idealnog partnera za prvi put, najbolja preporuka gdje ga možete odabrati su vam stranice za upoznavanje gay ljudi te gay oglasnici. Ukoliko želite prvo ostvariti jedan konkretni odnos s osobom prije nego što se upustite u intiman odnos, onda vam se preporučaju stranice za upoznavanje gdje većina gay muškaraca si traži partnera za vezu. No, ako samo želite isprobati kakav je gay seks, na stranici s gay oglasima možete pronaći veliku ponudu drugih muškaraca koji si traže partnera za jednu noć. Ukoliko se odlučite za stranicu za upoznavanje, prije nego što možete započeti komunikaciju s ostalima morate kreirati svoj profil. Kako biste mogli privući pažnju drugih, bitno je da na vašem profilu imate svoju sliku i dobar opis kako bi ostali mogli dobiti puno bolju predodžbu o vama. Ukoliko ipak odaberete opciju s oglasnikom, možete se javiti na nečiji oglas, te ujedno možete postaviti svoj oglas. Bez obzira što vas više zanima, sigurni smo da će vam jedna od ovih dva tipa stranica pomoći pri vašemu odabiru!

Gay prvi put: Sigurnost prije svega!

Prije nego što isprobate seks gay prvi put, bitno je napomenuti da to radite na siguran način na sigurnom mjestu s osobom u koju možete vjerovati. Čak i ako to radite samo jednom jer vas zanima kako je, bitno je da prakticirate ga sigurno uz zaštitna sredstva. Pokušajte upoznati osobu prije nego što se upustite u odnos, ako ništa drugo otiđite na jednu kavu prije nego prijeđete na sljedeći korak. Pobrinite se da to radite u sigurnom mjestu, bilo u vašemu prostoru ili njegovom, ili jednostavno iznajmite sobu u hotelu. I najbitnije za kraj je da uživate prilikom vašeg prvog odnosa s drugim gay muškarcem! Vjerujemo da će uz pomoć ovih stranica za poznanstva moći si pronaći svojeg idealnog partnera s kojim biste mogli iskusiti svoj seks gay prvi put!