Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gay pozivi

Gay si i nemaš nikog? Nije ti lako naći frajera u ovom društvu još uvijek punom homofobije? Svi znamo da je preko interneta sigurnije tražiti dečka ili curu ako si gay, no nekad je to jednostavno loša opcija. Kultura pronalaženja dečkiju preko interneta dosta je toksična, a ako si romantik koji želi naći nekoga negdje vani, razumljivo je da ti internet nije glavna opcija. Kako onda pozvati nekog lika na kavu vani kad riskiraš da te netko prebije? Odgovor na to nije jednostavan, ali uz malo razmišljanja možeš barem smanjiti šanse za tako nešto. Gay pozivi na dejt događaju se u Hrvatskoj i ima dečkiju koji bez pardona traže druge dečke samo tako.

Gay pozivi – Gaydar

Prvenstveno, gaydar o kojima svi pričaju ne stoji baš. Gay radar, odnosno gaydar temelji se na vlastitom iskustvu pojedinca da prepozna gay osobe prije nego iz upozna. Ako upoznaš frizera koji priča o šminki i frizuri samo, šanse su da ćeš sam ići na svoju pretpostavku da je taj netko gay. Ipak, gay pozivi nisu rezervirani samo za frizere, a puno dečkiju ne preferira dečke u toj branši ili nekoj drugoj “gay” branši. Gaydar tako neće prepoznati dečke koji odskaču od gay stereotipa. Neki gay dečki učeni su cijeli život da ne pokazuju nikakve znakove pederluka radi vlastite sigurnosti – na takvima gaydar neće raditi. Zato radije pogledaj bolje. Kad su u pitanju gayevi i gay pozivi na dejtove, svejedno možeš nešto napraviti.

Gay pozivi – pogledaj bolje

Gay pozivi najbolje su rješenje da nađeš nekog dečka. Da bi znao je li taj zgodan lik u klubu gay, a ne pleše ko zadnja tetka i ne pije koktel – ne moraš odustati odmah. Radije gledaj gdje mu bježi pogled. Prije nego što uzmemo u obzir što obično gayevi vole, poput umjetnosti, pop kulture, “hrabrije” odjeće, ipak je primarno što ih čini gayevima to da vole muškarce. Gledaj dal tom liku pogled bježi stalno prema frajerima, ili prema curama. Ne znaš dal dečko koji je na večeri s društvom tvojim gay? Recimo da svi sjedite za stolom i upravo ulazi par u prostoriju – dečko i cura. Gledaj gdje mu pogled bježi u trenutku kad uđu! Ako uoči prvo frajera, tvoji gay pozivi stoje. POzovi ga na kavu. Sve je to riskantno, jasno, ali ako želiš upoznati nekoga ovako, morat ćeš riskirati.

Gay pozivi – budi suptilan

Najbitnije kod pozivanja dečkiju na kavu je da ne napraviš od toga veliki problem. Ne moraš liku na kojeg pucaš odmah uletit nametljivo i jako. Umjesto očitog flertanja možda ti je najisplatljivije uletit potpuno normalno i reći mu da ti se dopada. Ništa specijalno, ništa ekstravagantno, samo suptilno, ali jasno. Gay pozivi na dejt će ti se češće dogoditi na taj način. Ako su gay pozivi na dejt nešto što planiraš prakticirati, budi u tome suptilniji.