Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gay Osijek

Osijek glasi kao konzervativni grad i u ovom gradu nema puno gay mjesta za upoznavanje likova. Tako sam bio oduvijek osuđen na aplikacije na mobitelu da bih našao nekoga za izaći na cugu. Gay Osijek slab je pojam, a većina ljudi ovdje još uvijek razmišlja podosta konzervativno. Kao gay muškarac od 25 godina odlučio sam napokon instalirati Grindr i naći nekoga u Osijeku. Ipak je Osijek velik grad za hrvatske pojmove i mora biti dečkiju koji bi mi odgovarali. Moja priča sastoji se od trojice dečkiju koje sam upoznao, a možda da neku širu sliku kako izgleda gay Osijek zajednica.

Gay Osijek  – nesigurni lik

Prvi lik kojeg sam upoznao u Osijeku nije ostavio dobar dojam. Nakon tjedan dana dopisivanja putem aplikacije gay Osijek nije ostavljao dobar dojam jer je dečko i dalje bio previše nesiguran naći se samnom. Izlike su varire od: nisam siguran da bismo tamo bili sigurni, u tom bircu me znaju pa ne bih tamo sve do „ja mislim da se ti ne želiš uopće naći samnom“. Izpizdio sam. Ipak, na kraju smo se našli, ali i to je bilo u istoj atmosferi kao i tokom dopisivanja. Konstantno je bio na iglama hoće li ga netko prepoznati dok hoda s dečkom u gradu. Gay Osijek scenu je mrzio i nije volio gay dečke koji se druže s drugim gay ljudima što mi je bio konačni dealbreaker. Izgubio sam dovoljno vremena s njime.

Gay Osijek – vrlo sigurni lik

Nakon tog lika, odlučio sam da gay Osijek mora imati nešta bolje za mene. Nakon mjesec dana upoznao sam lika na Grindru koji je bio sve suprotno od ovog prvog – vrlo samopouzdan i siguran u sebe, malčice ženskast, ali nedovoljno da bi privlačio pažnju samo hodajući gradom. Super smo kliknuli, odmah se našli na kavi. Nakon drugog dejta pao je i prvi seks koji je bio sjajan. Gay Osijek popravljao je svoju sliku. Nekoliko mjeseci smo se nalazili, ali na kraju se sve svodilo na seks, što je bilo dobro, ali nije mi bilo dovoljno. Na kraju sam saznao da muti još s dvojicom likova pa sam i samopouzdanog lika morao otpisati.

Gay Osijek – pravi lik

Treći frajer kojeg mi je ponudio Grindr u Gay Osijeku bio je na prvu manje zanimljiv od prošle dvojice, no ispostavilo se da je najbolji. Upoznali smo se vrlo brzo, jedna cuga je postala 5 cugi, a nakon par sastanaka počeli smo puno vremena provodit skupa. Gay Osijek dao je pravog frajera napokon na lager. Niti je bio prenesiguran, niti je bio posvuduša. Taman što sam tražio našao sam u njemu. Osijek je možda konzervativan, ali moguće je naći ljubav. Ne odustajte.