Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gay oglasnik

Gay oglasnik funkcionira ko i svaki drugi. Premda je u hetero svijetu nečesta pojava dejtanja na internetu, u gay svijetu je ona itekako bitna pošto je primaran način upoznavanja partnera odnosno partnerica. Gay oglasnik i gay aplikacije za upoznavanje potencijalnih partnera naročito su popularne i kod nas pa ako ste pripadnik gay zajednice jasno je da će Vam prije ili kasnije pasti na pamet probati pronaći ljubav tamo. Gay oglasnik funkcionira isto kao i svaki drugi, a različite aplikacije i oglasi pomažu da odabere ono što Vama najviše odgovara. U svijetu gdje je još uvijek teško uletavati u bircu dečkima jer ne znaš hoće li te pretući ili ćeš ih voditi doma, internetsko dejtanje vrlo je dobra prilika za pronaći tako nešto.

Gay oglasnik – minimalistički pristup na Grindru

Grindr je najpoznatija dating aplikacija za gay populaciju kod nas. Na Grindru nema puno prostora za pisanje, bitna je Vaša je slika, a aplikacija glasi kao primarna za hook up kulturu. Ukoliko ste od malo riječi i samo želite naći nešto brzo na nekakvu akciju, Grindr je gay oglasnik za Vas. Na Grindru postoji velika količina korisnika pa je zbog toga primarna aplikacija za ovako nešto, a neovisno o tome što je puna promiskuitetnih profila, Grindr i dalje ima dobro populaciju dečkiju koji traže nešto više stoga nemojte ga otpisati samo radi toga. Filtirajte takve profile lako i pronađite ljubav kakvu ste zamislili.

Gay oglasnik – Scruff i lokacijsko nalaženje

Scruff je također popularan u Hrvatskoj, a nema taj minimalistički pristup kao Grindr. Na Scruffu ne upisujete samo svoju visinu, težinu i stavljate sliku već se na svom oglasu možete malo dublje izraziti kako biste našli nekoga za nešto ozbiljnije. Na Scruffu su Vam profili također poredani ovisno o udaljenosti od Vas pa će Vam prvi na popisu biti muškarci najbliži Vama. Ovo funkcionira i na Grindru jednako tako. Ipak, Scruff glasi kao aplikacija koja nije toliko opsjednuta hook up kulturom pa ćete naći više profila muškaraca koji traže nešto ozbiljnije.

Gay oglasnik – ostale stranice

Ostale stranice i aplikacije uglavnom se mogu kategorizirati u jednu od dvije gore navedene kategorije, a na Vama je da odlučite što Vam najviše odgovara. Postoje i domaće gay oglasnik stranice koje će Vam ponuditi drugačiji pristup. Na svakog aplikaciji postoje različiti profili, a na kraju se sve svodi da ćete odabrati gay oglasnik nakon što ih probate sve. Gay oglasnik poput Grindra možda Vam je prepromiskuitetan, drugi će možda biti vam previše dosadan. U svakom slučaju, kao i u svemu drugome, za ljubav ćete se morati potruditi. Gay oglasnik će Vam pomoći na tom putu, no na kraju je najbitnije ostaviti dobar dojam na prvom dejtu. Sretno!