Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gay oglasi slike

Kada vidite sliku, odmah poželite osobu sa slike – gay oglasi slike

Istina je, većina ljudi na sliku odmah reagira simpatijom ili antipatijom, oduševljenjem ili totalnim nesviđanjem. Zato gay oglasi slike stavljaju u prvi plan, a sadržaj oglasa ispod slike. Riječi mogu biti varljive, slike ne lažu, a samom oglasu dodaju notu iskrenosti i vjerodostojnosti. Filmaši jako dobro znaju kakav utjecaj ima slika na gledatelje i pažljivo biraju glumce koji će bukvalno gledateljima u glavu. To objašnjava zašto neke glumce volimo više, a neke manje, a gay oglasi slike djeluju na isti način, privlačenjem ili odbijanjem. Slika u sebi ima tu magnetsku moć u sebi da vas osoba sa slike odmah privuče i okonča vašu potragu. Vaši gay oglasi nemaju slike, što Čekate?

Oglasi sa slikom brže postižu ciljeve – gay oglasi slike

Ako želite brzo naći partnera, imajte na umu da oglasi sa slikom brže postižu ciljeve. Ne vjerujete, važan je sadržaj, gay oglasi slike i nisu važne. Ispitajte sami tu teoriju, postavite sadržajno dva identična gay oglasa, jedan sa slikom, jedan bez slike i bilježite tjedan dana odazive na oba oglasa, uvjerit ćete se da je oglas sa slikom već prvi dana „prešišao“ brojem kontakata onaj bez slike. Jednostavan test koji potvrđuje da gay oglasi slike postiže rekordan učinak odmah. Pametnim mobitelom se možete fotografirati do mile volje i mijenjati povremeno sliku uz svoj oglas, a možete snimati i kratke videoclipove i postavljati ih umjesto slike.

Slika odmah uzburka maštu i libido – gay oglasi slike

I riječi su dobri okidači za seksualne maštarije, ali slika odmah udari na sva čovjekova osjetila, momentalno uzburka maštu i podigne libido. Zato su gay oglasi slike popularni traženi. Ono što ćovjek vidi, kada mu se svidi, odmah želi dodirnuti, pomilovati, stisnuti. U svakom slučaju ako nekoga želite brzo naći, za vas su gay oglasi slike prava destinacija. Razlika između erotskih priča i erotskih filmova je upravo u moćnom djelovanju slika na čovjekova osjetila. Tekstualni gay oglas je poput erotske priče, a gay oglasi slike djeluju ljudska osjetila poput erotskog filma. Slika vam odmah kaže želite li osobu sa slike ili ste ravnodušni. Postavite svoju sliku uz svoj gay oglas!

Ne želite mačka u vreći, želite sliku uz oglas – gay oglasi slike

Neki gay oglasi zvuče poput vatrometa riječi, ciljano su sročeni s erotskim nabojem da privuku pažnju, a u izboru riječi idu do vulgarnosti. No, gay oglasi slike se služe odmjerenim riječima, a slike su te koje pobuđuju želju za kontaktom i žudnju za dodirima i zagrljajima. Ako ne želite mačka u vreći, pretražujte oglase sa slikama, a i sami uz svoj oglas postavite sliku. Vjerujte, gay oglasi slike su posjećeniji, jer slikom oglašivač nudi otvoreniji i iskreniji odnos. Staviti svoju sliku uz svoj oglas znači stati iza sadržaja svog oglasa, iza svojih želja i obečanja, a znaći i da se želite svidjeti i biti prihvaćeni. Zato su  gay oglasi slike trenutno najpopularniji oglasni prostor.