Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gay oglasi sa slikom

Volite birati očima – Gay oglasi sa slikom

Vizualne osobe sve biraju očima, a naročito svoje seksualne partnere. Gay oglasi sa slikom obično imaju veći broj pretraga, jer ljudi više vole birati očima, a videoclipovi imaju zavidan broj pregleda, jer to olakšava izbore i odluke. Izgled je važan čak i onima koji tvrde da nije, to dokazuju statistike pregleda oglasa sa slikama. Gay oglasi sa slikom govori više od riječi, ne kaže se bez razloka da svaka slika vrijedi 1 000 riječi. Zato u svojoj potrazi pretražite pisane oglase, ali pogledajte i one oglase sa slikom ili videoclipom, jer možda baš na nekoj slici završi vaša potraga. Gay oglasi sa slikom su i vama otvoreni, postavite uz svoj pisani oglas sliku i postat ćete traženiji nego ikad.

Obvezna slika prije prvog kontakta – Gay oglasi sa slikom

Ne želite uspostavljati nikakav kontakt prije nego vidite sliku izabrane osobe i to je u redu. Gay oglasi sa slikom je rubrika upravo za one koji ne žele „mačka u vreći“ i zato prije odluke moraju vidjeti koga su to izabrali. Možete se slikati sami svojim mobitelom, a i vlastiti video možete snimiti na isti način.  Gay oglasi sa slikom je osigurao jednostavno postavljanje slika kao i pisanog oglasa i sve možete obaviti sami. S vremenom možda poželite promijeniti sliku u svom oglasu i ustanovit ćete da je i to jednostavan postupak. Gay oglasi sa slikom vam pomaže da se vidite i prije nego što se susretnete uživo, a mnogi oglašivači ni ne žele dogovarati nikakav kontakt bez slike.

Slika ili kratki video – Gay oglasi sa slikom

Slika govori puno o osobi, ali više od slike će na vašu odluku pri izboru na vas djelovati kratki video osobe koju se spremate kontaktirati. Gay oglasi sa slikom su posjećeniji od samo tekstualnih oglasa, pa, ako očekujete sliku svog kontakta i u svoj oglas postavite svoju sliku. Tako obje strane znaju s kim razgovaraju kada se jedanput uspostavi prvi kontakt, a susreti uživo su opušteniji, ležerniji i bez neugodnih iznenađenja. Gay oglasi sa slikom vam omogućuju kvalitetnije i izazovnije izbore i unaprijed raspaljuju vašu maštu. Oglasi sa slikom su puno iskreniji i osobniji i puno više govore o osobi od samog teksta u oglasu. Gay oglasi sa slikom mogu biti i vaš izbor.

Postavite svoju sliku – Gay oglasi sa slikom

Ako već tražite i očekujete slike koje će vam olakšati izbor, pošteno bi bilo da i sami postavite svoju sliku ili kratki videoclip. Gay oglasi sa slikom olakšavaju početnu komunikaciju i ulijevaju više povjerenja vašim izabranim kontaktima. Ali vodite računa o tome da kako vi želite vidjeti svoj izbor i taj izbor želi vidjeti vas, zato postavite i vi svoju sliku uz tekst svoga oglasa, odaziv bi vas mogao iznenaditi. Gay oglasi sa slikom olakšavaju i ubrzavaju vašu potragu, brže eliminirate one čija vas slika nije „dotaknula“ i odmah se zaustaviti na slici koja vas odmah zaokupira. Nekada su se slike slale u pismima, pa u e-mailovima ili MMS-ima ili preko skypa, sada vaša slika u oglasu zove:“Izaberi me!#