Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gay oglas Split

Sjedio sam s grupom prijatelja na kavi taj dan kad je došao prijatelj koji je otišao studirati u Zagreb. Rijetko dođe, ali kad ga vidimo uvijek je lijepo. Pokupio je neke purgerske riječi pa mu stalno ne damo mira. Ipak, zanimljivo je postalo tek kad je spomenuo gay oglas Split. „Kakav gay oglas Split?“ – rekao je dečko od mog najboljeg prijatelja. Ispada da ovaj nije došao u Split radi ničeg drugog nego radi nekakvog gay oglasa. Nije mi to mirisalo na dobro, rekao sam mu da pazi što radi. U oglasu nije pisalo apsolutno ništa konkretno, samo da se traže gay dečki od 20 do 30 godina. Mislio sam da bi to mogla biti neka prevara.

Gay oglas Split – jedan jedini

Tko je od Vas naletio na nekakav gay oglas ikad? Gay oglas Split? Nema toga. Rekao sam mu da odustane od toga, ali kako ga nagovoriti kad je došao iz Zagreba čak radi toga. Ili nam ne govori sve činjenice…?

Pitao sam ga da mi objasni što je u pitanju, no on je rekao da ne zna, ali da misli da će to biti mjesto gdje će upoznati nekoga kako spada. On nije nikad imao sreće u ljubavi, a preko aplikacija upoznavati likove nije dolazilo više u obzir. U želji da nađe ljubav, ovaj lik je bio spreman odazvat se na gay oglas Split i potencijalno riskirati svoju sigurnost.

Gay oglas Split – pripremanje

Premda je ostatak kave prošao u drugim temama, meni taj gay oglas Split i dalje nije dao mira. Nakratko sam ga samog zatekao i rekao mu da se pazi večeras i da mi se javi odmah kad dođe tamo. Ja jesam malo zaštitnički nastojen prema mojim gay prijateljima. Malo su u oblacima svi ti momci pa je dobro da je netko od nas racionalan. Pripremanje njega za taj oglas bilo je završeno i rekao mi je da će se javiti odmah ako nešto ne štima.

Gay oglas Split – epilog

Nije se javio cijelu večer. Malo sam se počeo brinuti. Već sam bio spreman izaći iz stana i sjesti u auto, dao mi je hvala Bogu adresu. Ipak, taman kako sam iz stana izlazio, došla mi je poruka u naš grupni razgovor. Poruka je bila slika njega i još par likova kako u nekoj bijeloj prostoriji poziraju. Bili su svi dobro odjeveni i pripremljeni. Možda sam bio u krivu.

Ispada da je gay oglas Split bio za pedere zato jer je par likova došlo na ideju na radi youtube video o gay životu u Splitu. Svašta. A ja se brinuo. Možda je vrijeme da napokon i mi prihvatimo činjenicu da nije tako teško biti gay danas u odnosu na prošlost. Do sljedećeg pisanja.

Seksi spajalica – Gay oglas Split

Došlo je neko čudno vrijeme u kojem se ljudi iz raznoraznih razloga sve teže upoznaju i zbližavaju. Gay oglas Split diskretno i transparentno postaje seksi spajalica za sve seksualne orijentacije i sklonosti. Seks je temeljna ljudska potreba, a seksualna orijentacija je najprivatnija ljudska stvar.  Gay oglas Split je seksi spajalica gay parova, lezbijskih parova, heteroseksualnih parova, biseksualnih parova i svih mogućih razmjena partnera. Seksi spajalica mnogima donese fantastična seksualna iskustva, nekima se posreći da uz nevjerojatne seksualne doživljaje pronađu i ljubav. Gay oglas Split zbližava ljude, a sjajan seks otpušta sve frustracije, razbija sav stres i izvlači vas iz depresije i tjeskobe.

Oženjen muškarac traži partnera za diskretna povremena druženja – Gay oglas Split

Mnogi gay muškarci se pod pritiskom okoline i očekivanja svoje obitelji ožene, ali ono iskonsko u njemu i dalje žudi za drugim muškim tijelom. Gay oglas Split pomaže upravo takvim muškarcima da nađu partnere za diskretna, povremena druženja. Tako taj muškarac može ostvariti sebe kao autentično seksualno biće, a da ipak sačuva mir u kući i sliku o sebi u svojoj okolini. Gay oglas Split na vrlo diskretan način pomaže da svi budu zadovoljni. Seksualnost je nagon koji uvijek teži tome da se ostvari i ženidba nije lijek za homoseksualnost, ali ako želite živjeti prema očekivanjima svoje obitelji i okoline, to je vaša stvar. Gay oglas Split vam pomaže da živite i onu svoju drugu, skrivenu stranu.

Udata žena traži diskretnu ljubavnicu – Gay oglas Split

Istospolne sklonosti nisu u svojoj biti punu drugačije od muške homoseksualnosti. Gay oglas Split pomaže i ženama koje pokorno i podložno žive svoje sudbine udatih žena, a noću uz usnulog muža maštaju najfantastičnije maštarije sa nekom seksi ljubavnicom. To su životne drame koje se ne moraju pretvoriti u depresiju i trajni osjećaj nesretnosti i neostvarenosti. Gay oglas Split diskretno povezuje udatu ženu sa izabranom ljubavnicom, čuvajući njezin ugled i privatnost. Žena koja ostvari svoje tajne žudnje zablista novim sjajem. Gay oglas Split donosi osmjeh na lica, osjećaj zadovoljstva u tijelu i probudi ono najdublje i najskrivenije u svakom čovjeku.

Bračni par traži drugi par za razmjenu partnera – Gay oglas Split

Bračni ste par, otvoren novim iskustvima, ne želite pripadati nikakvim ekstremnim klubovima, ali ipak želite seksualno eksperimentirati, u vlastitoj režiji ili u aranžmanu para sličnih sklonosti. Gay oglas Split vas spaja sa bračnim parovima sličnih želja, ali i sa gay parovima ili lezbijskim parovima, već prema vašoj trenutnoj želji. Mnogi bračni parovi kažu da im ovakvi seksualni eksperimenti učvršćuju brak i još ih jače povezuju. Gay oglas Split je samo posrednik između vas i vaših željenih parova za razmjenu partnera i razmjenu užitaka. Bit će to oluje i vulkani strasti, nikada sanjano i još nedoživljeno iskustvo.  Gay oglas Split, vaš seksi posrednik.