Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gay masaža

Mazno, opuštajuće i relaksirajuće – gay masaža

Masaža je taktilna terapijska metoda koja opušta cijelo tijelo, ali često se u toj opuštenosti probude neka druga osjetila i to završi užitkom koji se razlije cijelim tijelom. Mnogi ljudi misle da samo gay masaža može biti erotska masaža, ali prava istina je da svaka masaža može završiti fascinantnim erotskim doživljajem. Naravno, ako već tražite masažu, možete naručiti sportsku, medicinsku ili bilo koju drugu masažu, ali ako kliknete sa svojim maserom i prepustite se maznim, opuštajućim i relaksirajućim dodirima očekujte vatromet u tijelu. Ako sami nudite usluge gay masaža napišite što sve ta masaža uključuje i što ako odete korak dalje.

Gay aroma masaža uz svijeće i mirisna ulja – gay masaža

Mnogi gay muškarci vole to ozračje wellnessa kad idu na masaži i biraju masere koji to nude.  Očekivanje da gay masaža bude i terapijska i erotska je u redu, ali recite to svom maseru. Ako ste vi maser koji nudi masažu, opišite  uslugu koju nudite što privlačnijim riječima, da vaši klijent znaju što mogu očekivati i što mogu tražiti. Mudro izaberite svog masera, neka vaša gay masaža bude na kraju doživljaj za pamćenje, tako da brzo poćelite ponovo osjetiti ruke svog masera na svom tijelu. Možda se zbog dobrog osjećaja i fantastičnog užitka zbližite sa svojim maserom i poželite i sami naučiti te čarobne pokrete ruku koji stvaraju užitke.

Relaksacija dodirom, a možda i nešto više – gay masaža

Naravno, masaža može biti samo masaža, ali u spretnim rukama uvijek može postati nešto više. Katkada gay masaža postane samo uvertira u dublje povezivanje i dovede do divne uzajamnosti. Bilo da masažu koristite kao terapijski postupak ili vam služi stvarno samo za relaksaciju i opuštanje, pod vještim prstima  vaše tijelo može nepredvidivo reagirati. Ako je gay masaža vaša ciljana vrsta masaže, pažljivo izaberite masera da bi to bilo relaksirajuče i senzualno iskustvo bez zapreke da odete korak dalje, ako to poželite. I obična medicinska masaža može imati iste erotske učinke ako ste u rukama vještog masera, a sportske masaže su pune takvih ugodnih iznenađenja.

Sportska i medicinska masaža kao erotski okidači – gay masaža

Možda vrsta masaže nije toliko bitna koliko vaš izbor masera i vaša osjetljivost na dodire. Poznato je da gay masaža aktivira u tijelu podsvjesne erotske okidače, bez obzira na to koju vrstu masaže vi preferirate. Ovu teoriju možete testirati tako da prođete sve vrste masaže koje se nude i iskusite koja vas od njih najbrže erotski aktivira. Ako vi nudite usluge  gay masaža sigurno već znate kako probuditi i izmamiti erotski naboj dok nekoga masirate, ali je dobro da na što plastičniji način opišete svoj rad i tako probudite želju kod svojih klijenata da baš vas izaberu. Svima koji od masaže žele i očekuju više, svejedno je koja masaža; sportska, medicinska ili neka treća, važan je izbor masera.

Gay masaža: Kako doći do gay masaže putem interneta?

Htjeli biste malo opustiti uz jednu dobru gay masažu, no ne znate kome biste se mogli obratiti? Htjeli biste isprobati nešto i malo začiniti vaš seksualni život, ali nemate ideje što biste točno? Ne morate se brinuti jer za vas imamo jedno odlično rješenje. Putem stranice s gay oglasima možete pronaći kategoriju oglasa gay masaža. Ti su vam oglasi od muškaraca koji se bave gay masažom te nude svoje usluge drugim gay muškarcima. Možete odabrati samo masaže, ali imate opciju masaže koja ima i  sretan završetak.

Gay masaža: Što je konkretno gay masaža?

Gay masaža vam je jedna varijanta masaže koja je poprilično senzualna, opuštajuća i erotična. Ona može, a i ne mora voditi do seksa, to ovisi kako vi sami želite. Ukoliko vas zanima i masaža s dodatnim druženjem poslije, imate na stranici dostupne oglase gdje vam gay muškarci nude uslugu masaže sa sretnim završetkom. Muškarci koji nude ove posebne gay masaze će se pobrinuti da vam stvore posebnu ugodnu atmosferu uz svijeće, ulja te opuštajuću glazbu. Osjećati ćete se posve preporođeni nakon ovakve masaže.

Gay masaža: Ukoliko se bavite masažom, objavite svoj oglas!

Ukoliko se i vi sami bavite masažom te vas zanimaju gay muškarci, možete i vi objaviti svoj oglas na stranici! Ne biste vjerovali koliko je samo tražena gay masaža! Postupak postavljanja oglasa je jako jednostavna, i sve što trebate napraviti je napisati svoju ponudu u jednoj kratkoj SMS poruci! U oglasu trebate navesti što točno nudite, koju vrstu masaže prakticirate, imate li svoj prostor i gdje se nalazite, te ukratko napišite nešto o sebi poput koja je vaša dob i građa, te za kraj navedite vaš broj mobitela na kojemu vas zainteresirani dečki i muškarci mogu dobiti. Kada je vaša poruka primljena, u nekoliko minuta će vs oglas biti dostupan na stranici.

Gay masaža: U potpunosti se opustite uz jednu posebnu masažu!

Ukoliko vas zanima gay masaža i htjeli biste ju probati, najbolje ponude ćete moći pronaći na stranici s gay oglasima. Skoro svaki dan malo pojavi se nova ponuda od muškarca koji nudi usluge gay masaze, te će vam pružiti i sretan završetak. Osim što možete imati dobru zabavu nakon masaže, prvenstveno ćete se osjećati odlično nakon nje te ćete biti posve opušteni i bez stresa. Svakome dobro dođe jedna masaža, pogotovo nakon stresnog dana na poslu. Zato ako vas zanima gay masaža i htjeli biste se malo opustiti, a i malo zabaviti pritom, onda posjetite stranicu s oglasima te se javite jednom od mnogih masera!