Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gay kontakt

Ostvari gay kontakt preko interneta

Kako bi lakše ostvarili poznanstvo sa osobom sličnih interesa, gay kontakt portal nam omogućuje pretragu oglasa uz pomoć kojih lakše ostvarujemo kontakt sa osobama sličnih interesa. Internet nam olakšava život u mnogim područjima, zahvaljujući stranicama i portalima za upoznavanje, lakše možemo doći do osobe sličnih interesa i želja. Upoznavanja uživo preko prijatelja ili rodbine, nisu loši izbor, ne često puta druge osobe o nama znaju imati malo krivu percepciju i nametati nam neke svoje želje ili očekivanja. Sa gay kontaktom nema tih problema, jer svatko u oglasu navodi što želi i očekuje. Ne morate odmah prelaziti na ništa konkretnije ako već u startu preko dopisivanja putem interneta ne nalazite zajednički jezik.

Gay kontakt- mnogobrojna poznanstva sa gay muškarcima na dohvat ruke

Gay kontakt omogućuje da, ukoliko to želite, razgovarate sa više muškaraca odjednom. Naša je preporuka da provedete neko vrijeme isključivo u dopisivanju, kako biste mogli steći malo bolji uvid u to s kime razgovarate. U takvoj komunikaciji, ukoliko ustanovite da vam ta osoba ne odgovara ili vi toj osobi ne odgovarate,  lakše je završiti kontakt i ići dalje, nego kada postoji izvjesna dublja, emotivna povezanost s nekom osobom. Sa gay kontaktom imate upravo tu prednost, da izbjegnete suze i povrijeđenost, te da uz internetsko dopisivanje, preskočite one početne neugodnosti. Oni koji vole održavati isključivo intimne veze, te češće mijenjati partnere, također će otkriti mnogobrojne prednosti diskretnog gay kontakta.

Uz gay kontakt lakše se poveži sa gay muškarcima

Gay kontakt je portal na kojem muškarci iz cijele zemlje i inozemstva mogu objaviti svoje oglase. Muškarci koji žele emotivnu vezu, ljubav, bliskost ili samo malo nježnosti, mogu objaviti oglas u bilo koje doba dana ili noći. Ako se vi pronalazite u nečijem oglasu, ništa vas ne sprečava da stupite u kontakt sa muškarcem čiji vam se oglas svidio. Kreatori gay kontakta su upravo imali tu namjeru i ideju- povezati gay muškarce na osnovi želja, potreba i osobnosti. Muškarci romantičnijih osobnosti lakše mogu stupiti u kontakt i ne dovoditi se u situaciju gdje će im srce biti povrijeđeno. Oni muškarci koji su više zainteresirani za avanture, također lakše mogu ostvariti poznanstvo i avanturu, ne moraju gubiti vrijeme na susrete koji ne vode ničemu i stvaraju osjećaj nelagode za obje strane. Ako vi želite upoznati nekoga tko će vam uljepšati život, tada ste na pravome mjestu.

Gay kontakt- portal gdje možete upoznati osobu svog života

Gay kontakt je idealni portal za prezaposlene gay muškarce koji ipak žele upoznati nekoga posebnoga. Posao i stresan način života je doveo do toga da većina muškaraca nema volje za izlaske i površna poznanstva koja ne vode ničemu. Ukoliko na gay kontaktu objavite oglas u kojem uz godine te kratki opis izgleda, navedete i kakvo poznanstvo želite, te što očekujete u budućnosti od tog odnosa, lakše ćete stupiti u kontakt sa osobama koje žele isto što i vi. Već sama činjenica da netko želi avanturu ili ozbiljnu vezu kao i vi, smanjuje mogućnost neugodnih situacija jer već u startu ste makli prvu prepreku, a to je definiranje stvarnih želja i očekivanja.