Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gay forum

Gay forum mladih najavljen je i ostalo je svega par dana za prijavu. Došao sam s posla doma ranije, preskočio trgovinu i ostale dnevne aktivnosti, sjeo za laptop i počeo pisati svoju prijavu. U pitanju je bila konvencija koju organizira LGBT zajednica, a poanta je bila da je to 3 dana plaćenog odmora u Istri, 3 obroka dnevno, a cijeli dan sve što moram raditi je slušati izlaganja nekih članova zajednice, družiti se s pederima i kupati se. Nisam htio propustiti. Osim što je stvarno dobra prilika za odmor, htio sam potajno i upoznati nekoga. Život pedera nije dobar kad stalno moraš visiti na Grindru kako bi našao nekoga.

Gay forum – veći nego što sam očekivao

Kada sam došao u Istru i čekirao se u hotel, izgledalo mi je sve super. Blizu je plaža, sve aktivnosti tokom gay foruma događaju se u prostorijama hotela, a i već sam vidio par likova koji su mi bili zanimljivi. Kada sam se uputio prema svojoj sobi, ispred mene je cijelo vrijeme hodao neki frajer, vjerojatno također tražeći svoju sobu. Igrom slučaja, ušao je u sobu prije moje, a lice mu nisam vidio. Vidio sam mu dupe doduše i da Vam priznam, čista petica. Kada je počeo gay forum, u velikoj dvorani bilo je otvorenje, a ekipe se skupilo barem 300. Nisam mislio da će to biti ovako veliko. Sada mi se još više svidjelo.

Gay forum – mala oaza mira

Nakon jednog dana prisustvovanja gay forumu bio sam kupljen. Upoznao masu likova putem radionica, a isto tako nabasao na par pametnih pedera koji su se smucali po dvoranama gdje su bila predavanja, što je mene jako privlačilo. Na jednom predavanju o LGBT povijesti pored mene sjeo je neki zgodni lik. Nisam obraćao puno pozornosti jer je gay forum pozvao profesora kojeg sam čitao. U toj oazi mira gdje sam slušao o temama koje su me zanimale, pored zajednice kojoj pripadam, negdje tu prisloni mi se taj lik i šapne mi na uho: „Glasno hrčeš.“

Molim? Totalno me uhvatio nespremnog. Nisam očekivao ovako nešto. Okrenuo sam se i zbunjujuće ga pogledao. Ispada da je to lik koji je hodao ispred mene. Iz Bjelovara je, stariji od mene svega 2 godine i očito čuje kako hrčem svaku večer. Super, nemam sad ni šanse kod njega. Gay forum je proklet.

Gay forum – sudjeluj, aktiviraj se

Da skratim priču, taj gay forum bio je početak jedne jako dobre ljubavne priče koju ću ostaviti za kasnije. Mario je zapravo vrlo spontan lik, a ja navodno ne hrčem, samo mi je nekako htio uletiti. Gay forum odlično je mjesto za upoznati druge članove zajednice, a preporučujem i tebi da se ohrabriš i odeš na nekakvog LGBT okupljanje i upoznaš ljude slične sebi. Dobro dođe.