Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gay dopisivanje

Kaže meni frend neki dan da se dopisuje s nekim dečkom i da mu je baš super, a nije ga još ni upoznao. U našem gay društvu, svako gay dopisivanje na Grindru obično se prokomentira na kavi. Frend u pitanju odlučio je upoznati dečka s druge strane telefona, a mi smo mu davali savjete što da radi. On je malo povučeniji, lik je sa sela blizu Zagreba i dok smo mi gradski pederi uglavnom samopouzdani i boli nas ona stvar tko kaj misli, on je onakva dobrica neiskvarena koja ni roditeljima još nije rekla da voli dečke. Svatko zna najbolje valjda. Gay dopisivanje s tim likom taman se događalo dok smo ispijali kavu i planiralo se mjesto nalaska.

Gay dopisivanje – ili preuzmi inicijativu ili prepusti drugom

U gay svijetu nema onih normativa kao kod strejt ekipe. Gay dopisivanje i gay dogovaranje teče bez ikakvih očekivanja što će druga strana napraviti, a što ti. Ipak, nanervirao sam se kad smo nas trojica frajera u bircu pomagala frendu da pozove ovog lika van. Jedan je htio da ga vodi u KIC, drugi je rekao da je taj lik možda za neka uobičajena mjesta bez ikakvog gay prefiksa. Tu se nitko nije mogao dogovoriti. A frend koji je trebao izaći s tim likom nije znao što da napiše. Dragi pederi: kad je u pitanju gay dopisivanje: ili preuzmite inicijativu i vodite igru ili ju jednostavno prepustite drugom liku. Jednostavno je.

Gay dopisivanje – što odjenuti?

Nakon pola sata pregovaranja o tome gdje će se upoznati morao sam naručiti pelin iako je bilo tek podne. Zašto? E pa zato jer se onda krenula diskutirati obleka i kaj ponjeti na dejt. Vidio sam sliku dečka kojeg će frend upoznati. Izgleda sasvim regularno i navodno radi kao kemičar. Kemičari su štreberi stoga im nije vjerojatno bitno hoćeš li doći u pidžami ili duksi. Ja sam čak glasao da se ne odjene prefensi. Gay dopisivanje da zvuči uobičajeno, a onda ti se pojavi diva na cugi. Nemojte liku iznenađenja priređivati!

Gay dopisivanje – regularni protokoli

Naše društvo uvijek potiče onog koji ide na dejt s frajerom. Dobro funkcioniramo i veseli nas pričati o ovakvim stvarima. Ipak, gay dopisivanje nekad nije stvarno gay, a ima i luđaka na internetu. Kako bismo uvijek bili sigurni, kad god netko od nas ide na cugu s frajerom, javlja svima ostalima čisto da ne bi bilo. Prijatelji tomu i služe. Hvala Bogu nismo imali još problema kad god je netko izašao, ali better safe than sorry.