Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gay dating

U svijetu gdje je još problem naći partnera ili partnericu ako si gay nije lako igrati se dating igre. Uglavnom gay osobe se odlučuju na internet i na mobilne aplikacije kako bi pronašli partnera ili partnericu. Gay dating se osim toga ne razlikuje u puno stvari. Neke stvari su doduše drukčije i to ih čini simpatičnima. Nedostatak gay kulture u općem društvu doveo je do toga da nedostaje neki opći društveni gay kodeks koji bi neke stvari možda olakšao. Kada tog kodeksa nema, kad nema pravila u određenim situacijama, gay dating postaje vrlo raznoliki spektar situacija. Gay dating se razlikuje dakle od strejt datinga, a objasnit ćemo kako u ovom članku. Ukoliko ste gay, sve ovo već znate, ukoliko niste, možda naučite nešto novo.

Gay dating – nedostatak gay kodeksa

Gay odnosi i gay dating otvoreni su za interpretaciju jer ne postoje društvena očekivanja kako se ponašati kad je društvo donedavno negiralo da gay pojedinci uopće postoje. Što to znači u praksi? Pa na primjer ukoliko Vas je mama učila kod malog da curu kad vodiš van uvijek joj moraš platiti piće, biti nježan, ne silit ju na ništa, tretirati ju ko damu… Znamo već kako to ide. Cure su učene da ne pokazuju odmah da im se netko sviđa, da budu odmjerene, uče ih da budu podrška svom muškarcu. Gay dating ne poznaje taj kodeks. Nema pravila tko treba platiti piće kad se nađu dva frajera. Nema zadrške po pitanju odvođenje veze na novu razinu jer se nitko ne pravi damom. Kad su dva frajera u pitanju i seks padne puno češće prije, a ne kasnije. Gay dating otvoren je za interpretaciju, a kako će se gay osoba ponašati na dejtu, isključivo je na njemu ili njoj.

Gay dating – nema ti biti što neugodno

Ukoliko si gay i nisi bio nikad na dejtu s muškarcem odnosno sa ženom, nemoj da ti bude neugodno da te netko vidi s nekime. Gay pojedinci koji se još malo srame onoga što jesu često će paziti na to hoće li ih netko vidjeti  s nekime. U pravilu treba znati jednu stvar kad je u pitanju gay dating: nitko ne obraća pozornost na tebe. Sjesti u birc s drugim muškarcem nije baš nešto naročito posebno, a dva se muškarca mogu naći u bircu radi sto drugih razloga.

Gay dating – zaboravi na strejt dating, kreiraj vlastiti kodeks

Ono što je zanimljivo je da odrađujeđ gay dating možeš sam postaviti neka pravila jer nema drugih. Možda se želiš ponašati kao gentleman i frajera kojeg vodiš van tretirati da mu je sve po mjeri, možda ga možeš tretirati kao što se tretiraju obični muški prijatelji. Možda ćeš se pokazati osobito romantičnim. Sve igra. Gay dating nema pravila stoga stvori svoja i iskoristi ih da osvojiš nekoga. U konačnici najbolje ćeš znati kad vidiš s kakvim se likom nalaziš.