Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gay club Zagreb

Gay club Zagreb vrtio mi se po glavi čim sam došao u Zagreb završiti studij. U Dalmaciji baš i nema nekog mjesta koje bi nazvao gay clubom pa kad sam došao napokon u Zagreb mislio sam da je sada moje vrijeme. Dobro izgledam, redovito vježbam i uglavnom se okreću cure zamnom. Sad sam htio da se napokon okrene neki  frajer. Zaputio sam se u Gay club Zagreb s društvom i očekivao sam svašta moram priznat. Moje društvo iz Dalmacije također je htjelo upoznati nekoga pa je to zapravo bio grupni projekt. Sastali smo se kod jednog lika doma, počeli piti i oko ponoći se zaputili u gay club Zagreb.

Gay club Zagreb – za svakoga po nešto

Kad smo ušli unutra odmah smo krenuli na šank da bismo dodatno popili. Volimo piti, jebiga. Gay club Zagreb ima dobru ponudu pića, od onih pičkastih za male pederčiće do velikog izbora piva za nas koji ne pijemo samo koktele. Jedan prijatelj odmah je počeo pričat s nekim malim likom koji ima jedva 20 godina. Vidjeli smo ga tokom večeri možda par puta, i to uglavnom na podiju gdje je plesao s tim malim što je brzo prešlo u ljubakanje. Oni su ranije otišli kod njega u stan, mi ostali smo se nastavili družiti.

Gay club Zagreb – i za cure ima akcije

Gay club Zagreb nije samo za frajere, dosta lezbijki se skupilo također. Za nas dečke je to bio neki minus, htjeli smo samo testosteronski party, ali u društvu imamo dvije prije koje isto žele pronaći nešta. Negdje iza 2 i one su se usrećile, a gay club Zagreb taman je dočekao neku žensku sportsku ekipu iz Slovenije. Sve lezbe. Nakon malo gledanja, cure su se našle s nekim ženskama i odvojile od ostatka. Ostali smo ja i prijatelj kojeg znam najduže.

Gay club Zagreb – neočekivani prevrat

Prijatelj i ja dugo se znamo, išli smo skupa u osnovnu i cijeli život smo u kontaktu. Znamo si obitelji i vrlo smo svi bliski. Obojica gay, krenuli smo iza 3.30 mrtvi pijani i mi naći više nešta jer do sada nikoga nije bilo. On je išao pričat s nekim likom koji ga je otkantao vrlo brzo. Ja sam odustao u tom trenu negdje, misleći dobar je provod bio, nema veze što nisam frajera nijednog za doma pripremio. I tako nas 2 pijani vraćamo se doma. Jedva smo se skinuli i već smo bili na krevetu. Neočekivano, u pijanom stanju, u jednom trenu samo znam da sam ga počeo ljubiti. Nije se opirao, dapače večer je tada tek počela. Gay club Zagreb nije ispunio moja očekivanja, ali je to svakako jedan od najboljih izlazaka koje sam imao u životu. Pišem Vam ovo taman kako isti taj prijatelj, kuha ručak za nas dvojicu radi druge obljetnice veze.