Gejfon.com - Tvoj partner s druge strane linije

Jer svaki kontakt počinje pozivom...

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
00 - 24 sata

Nazovi me

Tel: 064/665-664
Cijena poziva: tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Gay bar Zagreb

Kad sam došao u Zagreb na studij, očekivao sam da ću napokon upoznati nekog lika s kojim ću moć započeti vezu. Imam 21 godinu, dolazim iz malog mjesta blizu Zagreba, no tek dolaskom na studij dobio sam svoju slobodu i osjećaj potreba da započnem ljubavne odnose. Gay bar Zagreb prva je bila lokacija. Odlučio sam se zaletiti s prijateljicom iz sela koja jedina zna za mene i moje afinitete kako bismo sjeli i vidjeli kako to funkcionira. Aplikacije sam probao, ali nije to moj džir. Gay bar Zagreb ispostavio se kao ništa posebno, no svejedno osjetila se slobodna atmosfera i vidio sam iz prve ruke kako se dečki tamo upoznaju.

Gay bar Zagreb – nije kako ste zamišljali

Ako ste mislili da je gay bar Zagreb mjesto gdje će se likovi konstatno nabavicati jedan drugom i plaćati pića preko pola birca, nije tako. Gay dečki nisu naučili da se to može tako lako, pa čak i kad imaju prostor gdje se mogu ponašati slobodno i pristupati dečkima bez problema, ne znaju. Govori puno o stanju gay zajednice na ovim prostorima. Uglavnom smo gledali malo tko sve dolazi i komentirali tu i tamo prijateljica i ja. Ona traži cure, no bilo je svega par djevojaka tamo i nije joj se nitko svidio. Gay bar Zagreb doduše okuplja i frajere i žene, a čuli smo da ima i lezbijska večer na koju smo kasnije otišli.

Gay bar Zagreb – ni curama nije lako

Mislio sam da će cure na lezbijskoj večeri puno opuštenije biti od dečkiju jer realno uvijek je tako. Ipak, lezbijke su također malo suzdržane. Vidio sam kako je jedna cura uletila drugoj pa su se premjestile i sjele solo. Ipak, moja prijateljica nije baš našla nekoga za sebe. Gay bar Zagreb nije jedino mjesto gdje se može upoznati nekoga, ali sigurno je najbolje ako ste ektrovert.

Gay bar Zagreb – posreći se

Tokom studija otišao sam još par puta do gay bara kako bi samo popio piće. Tek kad sam se prestao nadati nekom slučajnom nalasku s likom mog života, pristupio mi je dečko mojih godina. To jest, nije. Konobar je došao s još jednim pićem kojeg sam pio i rekao: „Šalje ti lik s onog stola“. Zvuči generično, ali zapravo je vrlo simpatično ispalo. Pozvao sam ga da mi se priduži (bio sam sam s knjigama taj dan). Počeli smo pričati i dalje je sve bilo dobro. Hodali smo dobrih 6 mjeseci, a shvatio sam da se ipak može nekoga upoznati na konvencionalan način. Samo pustite očekivanja i doći će netko.